Ømme fisse gammel mand med en stok

kroppen, der langsomt åbner sig efter natten. Vi bader hver morgen nu, ofte omkring sekstiden, og det er dagens bedste dyp. 293 Hits 0 Kommentarer. En meter om ugen, har jeg målt. Her få dage før, vi går ind i august, er havens dør langsomt begynder at lukke sig: Vi har fjernet de første planter ærterne, fra højbedene, hvor de har stået visne den sidste uges tid. Det vigtigste er Jørgen Leths stemme, og det er egentlig ligegyldig, om løbet foregår lige nu, eller om det er en genudsendelse af et gammelt Tour de France, fordi det i princippet altid er det samme cykelløb, vi ser. Vi fødes uformående, og vi ender med igen at være uformående.

Ømme fisse gammel mand med en stok - Mand

Men jeg har aldrig været til byfester. Den måde, man bærer den. Vinen, som vi skar ned til sokkeholderne sidste efterår, hvor der kun var en spinkel stok tilbage, fylder stort set hele området mellem trapperne, og vokser som bare pokker. Det er ren meditation at gøre det, livgivende. Arrangementet fandt sted ved Store Hindsjö, hvor der var opstillet nogle boder ved siden af hinanden. Det kræver nogle menneskelige kvaliteter, som det kan væres svært at udvikle i en kultur, som har det så problematisk og svært med begrebet alder, som vores kultur har det. Juli er en elastik måned, den er forbi næsten inden, den er begyndt, hvor maj og juni opleves lange og nu kommer så august, september og oktober, som også plejer at opleves som lange: Når elastikken slippes i juli flyver den langsomt gennem luften. Derfor har vi travlt med at larme op om, at aldersbegrebet skal laves. Det betyder, at det er endnu sværere for os at tage vores alder på os, fordi vi åh, så gerne, vil være forever young, som Dylan synger. Det fungerede fint, og vi havde et rimelig salg af både postkort, bøger og Lenes tegninger.

Videos

Get your dick hard for my sexy fiss - Write her from DOM-match.

Ømme fisse gammel mand med en stok - Free find

Så sommeren er som altid kort og hektisk og samtidig er den uendelig. Vi havde de sidste to borde, som vi fyldte med postkort, bøger og nogle af Lenes små fugletegninger. Det kræver en stærk mental pondus at bære alderens tiltagende uformåenhed. Alderdom: Er alder en dom, og hvilken slags dom er det: Betinget eller ubetinget? Det kan man ikke begrebs manipulere sig fra. Og hvor lang er den? Blåbærrene er store og potente, og det er utroligt, hvor mange courgetter de tolv courgetplanter producerer i løbet af et døgn. Men alder er alder. Samtidig lever vi i en ungdomsfikseret udødelighedskultur, hvor døden i dag er vores største tabu. Som altid er vi forundret over, hvor hurtigt og pludseligt haven drosler ned, ligesom vi altid er forundret over i juni, hvor hurtigt havens grøntsager er spisbare. Jo nærmere, man kommer et andet menenske, desto mindre ser man hele mennesket. Og nu ligner de den store installation, som jeg havde håbet på, at de vil blive. Jeg er 24 år yngre end Dessau en nyslået 65-årig pensionist, og hvor jeg og mine jævnaldrende for 10 år siden ville have skreget af grin, hvis nogen sagde til os, at vi 10 år senere ikke ville snakke om andet end helbred, skavanker, sygdomme. Hvis man tror, er man aldrig alene. Vi spiser inde, fordi der er så mange bier og hvepse udenfor, det er en kamp at holde dem fra maden, og man er hele tiden i fare for at sluge en, når man spiser så mad inden døre, selv om det føles absurd, fordi. Derfor trækker jeg altid på sexy danish girls young ladyboy smilebåndet, når jeg læser artikler, som fortæller, at 60-erne er de nye 40-ere, 70-erne er de nye 50-ere. Den foregår i Napoli, og for at blive i Napoli stemningen har vi set den italienske serie Gomorra, hvor vi i 2 sæsoner har fulgt nogle mafiafamilier i en forstad til Napoli. Det som kan forandres er indstillingen til alder. Lene har netop færdiglæst romankvartetten af Elena Forrente, som alle kvinder vist læser i øjeblikket.

0 kommentarer
Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *