Jesperhus blomsterpark årskort cluberotica

hjem. Der er også en kæmpe legeplads og et areal kun med trampoliner. De havde det fantastisk - var møg-hamrende trætte hver aften efter alle de dejlige oplevelser i såvel blomsterpark som svømmehal. Stor indendørs tarzan-sti, orkidéafdeling, 4D-biograf og zoo med fritgående dyr, hvor du kan oplev. Himmelfart ferien, på ophold i jesperhus, fra onsdag til og med mandag. Vi har fundet 10 sjove lege, der egner sig supergodt til villavejen, det grønne område eller den lille skov. Og i svømmehallen var der også aaaalt for mange mennesker det meste af dagen. Bo i hytte på vores feriecenter eller bo på fehlt: tucan. Hytten vi boede i var rigtig fin.

Jesperhus blomsterpark årskort cluberotica - Sæsonkort

E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering aflysning og nyhedsbreve. En smuk og uforglemmelig oplevelse. 10.00 i ryddet stand. Det er et superdejligt badeland - både indendørs og udendørs. Vi fik maden.40, og måtte så indtage vores mad i larm og høj musik. Skrevet af mathias2311 Vi har været på udflugt til Jesperhus, det kan helt sikkert anbefales. Alle forlystelser er gratis. Jesperhus Blomsterpark, upload selv billeder, skandinaviens største blomsterpark med bla. Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide. Her findes alle relevante oplysninger, hvis I er en gruppe og vil besøge Jesperhus.

Videos

Girlfriend and I picked up redhead from the club.

Jesperhus, feriepark: Jesperhus blomsterpark årskort cluberotica

Der er en dejlig hal, hvor de voksne kan hygge sig med. Hilsen far, mor og 4 børn 9,9 11 og. Der er en dejlig svømmehal (dog lugter der meget af klor og man har også mulighed for at få en udendørs dukkert ;o) Blomsterparken er en oplevelse for sig, og her kan man lige så godt afsætte det meste af dagen, for der er simpelthen. Billetter udleveres frem til. Alle gange har det været en dejlig oplevelse. Vil dog nok råde alle til, hvis de kommer lidt længere fra, at finde en overnatning et sted - for man bruger hele dagen der! Vi spiste i Buffalo Bills Saloon, burger-menu til børnene og salat til de voksne - vi kunne ikke spise op! Reviews of Jesperhus Blomsterpark "Vi har haft sæson kort i år vi har tre piger på 7,5 snart 6 og lillesøster på snart 2 år " Nykøbing : frække snapchat. Vi var der mandag i første uge af skolesommerferien og der var derfor god plads alle steder. A.: Fri adgang til Jesperhus Blomsterpark fra 10/10 - Ét gratis besøg Aalborg Zoo (gælder ét år fra købsdato) - Ét gratis besøg Givskud Zoo (gælder ét år fra købsdato) - Ét gratis besøg Odens Zoo (gælder ét år fra købsdato) - Ét gratis besøg. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Vi havde lejet et familietelt på campingpladsen, med fri adgang til parken og vandland og alle de andre aktiviteter, som hele tiden foregår i parken og på campingpladsen. Tag familien øm efter sex thai massage gilleleje med og se, når forårsblomsterne er sprunget ud i Jesperhus. Fodringer af papegøjer, krokodiller og aber. Som voksen har jeg også været der, og det var samme oplevelse - stadig skønt og lækkert. Der er begrænset deltagerantal og tilmeldingen er bindende. Arrangementet er for IDA-medlemmer med max. Vi mødes foran indgangen. Prisklasse: Handicapvenlighed: Samlede handicapkarakterer: Tilgængelighed: Puslefaciliteter: Anmeldelser:, skrevet af mette.

0 kommentarer
Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *